AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgili özlemek

Kahve falında eski sevgili özlemek

Kahve falında eski sevgili özlemek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, büyük bir karar verileceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgili özlemek gördüyseniz:

  • Çekingenlik ya da güvensizlik önemli kayıplara sebep olabilir.

Kahve falında eski sevgilinin seni özlediğini görmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgili özlemek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin özlediğini görmek sıkıntılarından arınacağına, önemli kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliye özlediğini söylemek itibar kaybedeceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına delalettir.

Kahve falında sevgilisini özlemek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi özlemek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına işarettir.

Kahve falında birinin seni özlediğini görmek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşini özlemek kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir