AnaSayfa / Genel / Kahve falında özel tim görmek

Kahve falında özel tim görmek

Kahve falında özel tim görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, onun istediği yoldan gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında özel tim gördüyseniz:

  • Bildiğiniz şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında özel tim görmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini timarhanede görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tim görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında özel uçağa binmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bir kadının özel bölgesini görmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, hem işinde başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında özel kalem müdürü görmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında özel bölge görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, ticarette şansının yaver gideceğine delalettir.

Kahve falında kadın özel bölgesi görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir