AnaSayfa / Genel / Kahve falında özel bölge görmek

Kahve falında özel bölge görmek

Kahve falında özel bölge görmek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, birçok iş teklifi alınacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında özel bölge gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilerin sizi sinirlendirmesine izin vermeyin.

Kahve falında özel bölgeyi traş etmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında özel bölgede kıl görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine yorulur.

Kahve falında kadın özel bölgesi görmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, önünün açılacağına inanılır.

Kahve falında başkasının özel bölgesini görmek her şeyin iyiye doğru gideceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında özel bölgeyi görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın özel bölge görmek sıkıntılarının geçeceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi özel bölgesini görmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kadının özel bölge görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir