AnaSayfa / Genel / Kahve falında özlendiğini duymak

Kahve falında özlendiğini duymak

Kahve falında özlendiğini duymak üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına, şansının ve bahtının döneceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında özlendiğini duymak gördüyseniz:

  • Risk almanız fiziksel veya maddi anlamda zararlı durumlar oluşturabilir.

Kahve falında özlendiğini duymak ekmeğinin azalacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öz kardeşini görmek şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, kısmetlerin günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında öz dedesini görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, herkesi doğru yola çağıracağına işarettir.

Kahve falında öz kardeşinin öldüğünü görmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına işaret eder.

Kahve falında öz dede görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında öz kızını dövmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kafa dağıtacağına delalettir.

Kahve falında özlenilen birini görmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öz amcasını görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir