AnaSayfa / Genel / Kahve falında oya ördüğünü görmek

Kahve falında oya ördüğünü görmek

Kahve falında oya ördüğünü görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, düşmanların çok üzüleceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında oya ördüğünü gördüyseniz:

  • Tahminlerde bulunmayı bırakıp, uzun vadeli sonuçlar üzerine odaklanmalısınız.

Kahve falında oyalı yazma örtmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oya ördüğünü görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine yorulur.

Kahve falında boncuklu oya görmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında oya almak ondan manevi anlamda zarar göreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında boncuk oyası görmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına işaret eder.

Kahve falında yemeni oyası görmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz oyalı tülbent görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, önemli sorumluluklar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iğne oyası yapmak tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir