AnaSayfa / Genel / Kahve falında oya almak

Kahve falında oya almak

Kahve falında oya almak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, geçimin kolaylaşacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında oya almak gördüyseniz:

  • Çok ağır bir tepki görebilirsiniz.

Kahve falında oya ördüğünü görmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iğne oyası işlemek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iğne oyası almak huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oyalı mendil görmek fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oya almak bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında tülbent oyası görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına yorulur.

Kahve falında oyalı yemeni görmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oyalı tülbent görmek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir