AnaSayfa / Genel / Kahve falında oya boncuğu görmek

Kahve falında oya boncuğu görmek

Kahve falında oya boncuğu görmek verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, kazancının günden güne azalacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, bütün sıkıntılardan kurtulmaya, parasal durumun düzeltileceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına işarettir.

Kahve falında oya boncuğu gördüyseniz:

  • Duygusal gerileme başlıyor, gereken tedbiri almak size düşüyor.

Kahve falında oya boncuğu görmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında boncuk oyası görmek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında boncuklu oya görmek ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine işarettir.

Kahve falında eşarp oyası görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, ailesinden hayır göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yemeni oyası yapmak huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iğne oyası yapmak bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine delalettir.

Kahve falında iğne oyası almak hem hayatının kurtulacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yazma oyası yapmak sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir