AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğne oyası almak

Kahve falında iğne oyası almak

Kahve falında iğne oyası almak sakınılan bir şeye nazar değeceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında iğne oyası almak gördüyseniz:

  • Geleneksel veya alışılmış şekilde düşünürseniz bazı ilişkilerinizin kontrolünü ele almak isteyebilirsiniz.

Kahve falında iğne oyalı yazma görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına işarettir.

Kahve falında iğne oyası almak zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iğne oyası yapmak üzgün ve karamsar olacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine delalettir.

Kahve falında iğne oyası işlemek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında iğne oyası örmek huzura ve rahata kavuşacağına, dara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iğne oyalı yemeni görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine tabir olunur.

Kahve falında yemeni oyası görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oya sökmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, bol muhabbette olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir