AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsün suya düştüğünü görmek

Kahve falında otobüsün suya düştüğünü görmek

Kahve falında otobüsün suya düştüğünü görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine tabir olunur.

Kahve falında otobüsün suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Açıkta kaşmış veya çözümlenmemiş sorunlar bir anda sizin yararınıza sonuçlar doğurmaya başlayabilir ya da sizin lehinize ilerleme gösterebilir.

Kahve falında otobüsün suya düştüğünü görmek sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işarettir.

Kahve falında otobüsün düştüğünü görmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kazancının iki kat artacağına alamet eder.

Kahve falında otobüsün uçurumdan düştüğünü görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otobüsten düştüğünü görmek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında otobüsün denize düştüğünü görmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında otobüsle suya düşmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına inanılır.

Kahve falında annenin suya düştüğünü görmek kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin arabayla suya düştüğünü görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir