AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsün düştüğünü görmek

Kahve falında otobüsün düştüğünü görmek

Kahve falında otobüsün düştüğünü görmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otobüsün düştüğünü gördüyseniz:

  • İçki, kumar veya benzeri şeylerden uzak durmalı ya da en azından ölçüyü elden kaçırmamalısınız.

Kahve falında otobüsün düştüğünü görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına delalettir.

Kahve falında otobüsün denize düştüğünü görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında otobüsün uçurumdan düştüğünü görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında otobüsten düştüğünü görmek yeni bir işe gireceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına delalettir.

Kahve falında otobüsün suya düştüğünü görmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında otobüse binmek inmek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine işarettir.

Kahve falında otobüse ters binmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında otobüsün üstünde gitmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir