AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsten düştüğünü görmek

Kahve falında otobüsten düştüğünü görmek

Kahve falında otobüsten düştüğünü görmek kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, ticaret hayatına atılacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında otobüsten düştüğünü gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz özel hayatınızı karıştırabilir.

Kahve falında otobüsün düştüğünü görmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında otobüsten düştüğünü görmek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüsün denize düştüğünü görmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında otobüsün suya düştüğünü görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına delalettir.

Kahve falında otobüsün uçurumdan düştüğünü görmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otobüsle geziye gitmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir otobüse binmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otobüs muavinliği yapmak çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, rızkının genişleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir