AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay içinde ay görmek

Kahve falında ay içinde ay görmek

Kahve falında ay içinde ay görmek evliyseniz eşle iyi geçime, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, ev sahibi olunacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ay içinde ay gördüyseniz:

  • Herkesin biraz zamana veya mesafeye ihtiyacı olabilir.

Kahve falında ay içinde ay görmek dualarından hayır görmeyeceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi ay görmek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine delalettir.

Kahve falında siyah ayçekirdek görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına alamet eder.

Kahve falında ay ve güneşi aynı anda görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah ay görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ay doğmak sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine işarettir.

Kahve falında ay ve güneşi beraber görmek dertlerinden arınacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanan aygaz görmek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir