AnaSayfa / Genel / Kahve falında orman içinde koşmak

Kahve falında orman içinde koşmak

Kahve falında orman içinde koşmak ticaret adamı (kadını) olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında orman içinde koşmak gördüyseniz:

  • Sorun yaşamak istemiyorsanız bir sırrın saklanmasında fayda var.

Kahve falında orman içinde koşmak üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlık ormanda koşmak işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında gece ormanda koşmak hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine alamet eder.

Kahve falında ormanda koşmak maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında ormanlık alanda koşmak elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ormanın içinden geçmek şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına delalettir.

Kahve falında ormanın içinde olduğunu görmek sahip olduklarının da çoğalacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ormanın içinde olmak bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir