AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay doğduğunu görmek

Kahve falında ay doğduğunu görmek

Kahve falında ay doğduğunu görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ay doğduğunu gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenin.

Kahve falında ay doğmak düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına işaret eder.

Kahve falında ay doğduğunu görmek hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek kardeşinin doğduğunu görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına rivayet eder.

Kahve falında güneşin doğduğunu görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında bebeğin doğduğunu duymak olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir kardeşinin doğduğunu görmek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına delalet eder.

Kahve falında doğduğun yere gitmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında güneşin battığı yerden doğduğunu görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir