AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşin doğduğunu görmek

Kahve falında güneşin doğduğunu görmek

Kahve falında güneşin doğduğunu görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, diplomalarının artacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güneşin doğduğunu gördüyseniz:

  • Farklı kişilerle ilginç sohbetler, seyahatler, kısa yolculuklar veya kişisel değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında güneşin batıdan doğduğunu görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında güneşin doğmak üzere olduğunu görmek inancının eksileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneşin battığı yerden doğduğunu görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında evine güneş doğduğunu görmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşin doğduğunu görmek söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına delalet eder.

Kahve falında güneşin üstüne doğduğunu görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, başarıya giden yolların açık olacağına alamet eder.

Kahve falında güneşin gece doğduğunu görmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine alamet eder.

Kahve falında güneşin üzerine doğduğunu görmek birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir