Kahve falında bebeğin doğduğunu duymak

Kahve falında bebeğin doğduğunu duymak sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, kimseden korkmayacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin doğduğunu duymak gördüyseniz:

  • Belli direktifler veya ültimatomlar vermek zararlı olabilir ya da size ültimatom veren kişiler stres yaratabilir.

Kahve falında bebeğin doğduğunu duymak ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek bebek doğduğunu duymak evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında bebek doğduğunu duymak arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında karnındaki bebeğin doğduğunu görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine yorulur.

Kahve falında bebeği doğmak sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bebeğin doğduğunu görmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi bebeğinin doğduğunu görmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine inanılır.

Kahve falında bebeğin dişli doğduğunu görmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir