AnaSayfa / Genel / Kahve falında ata binip gezmek

Kahve falında ata binip gezmek

Kahve falında ata binip gezmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, bunu da herkese ilan edeceğine, zararını tamamen kapatacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, sonradan da çok üzüleceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ata binip gezmek gördüyseniz:

  • Beli konu, plan veya işlerde fikir sahibiyseniz ya da olaylara farklı şekilde bakıyorsanız dile getirmelisiniz.

Kahve falında beyaz ata binip gezmek yapılan hataların telafi edileceğine, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ata binip gezmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ata binip gitmek sevinçli haberler alınacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ata binip sudan geçmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ata binip koşturmak aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında ata binip uçmak olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz ata binip gitmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah ata binip gitmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir