AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüs bileti görmek

Kahve falında otobüs bileti görmek

Kahve falında otobüs bileti görmek yatırımların heba olacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, işlerinin günden güne azalacağına delalettir.

Kahve falında otobüs bileti gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkesin sizin için en iyi şeyi istemediğini bilmelisiniz.

Kahve falında otobüse bileti almak insanların kendisine her zaman destek olacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında otobüs bileti satın almak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında otobüs bilet satın almak çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine inanılır.

Kahve falında otobüs bileti görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine alamet eder.

Kahve falında piyango bilet görmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sinema bilet görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, hayırlı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında araba bileti almak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçak bileti kaybetmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir