AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay balığı görmek

Kahve falında ay balığı görmek

Kahve falında ay balığı görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, atılan adımların boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında ay balığı gördüyseniz:

  • Maddi, mental veya fiziksel içerikli konularda atacağınız adımlar takdir almanızı sağlayabilir.

Kahve falında ay balığı görmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine işarettir.

Kahve falında aygazın yandığını görmek zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ay ve deniz görmek ferah bir haneye sahip olunacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayfon telefon görmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ay görmek hafifleyeceğine, rahatlayacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayşe ismi görmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında üç ay görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, rütbesinin yükseleceğine yorulur.

Kahve falında çok sayıda ay görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir