AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüs devirmek

Kahve falında otobüs devirmek

Kahve falında otobüs devirmek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, mutlu olacağınıza, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine yorulur.

Kahve falında otobüs devirmek gördüyseniz:

  • Farkında olarak ya da olmayarak yavaş yavaş parlamanıza yardım edecek düzenlemelere doğru gidiyorsunuz.

Kahve falında otobüs devirmek bir yere taşınmaya, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine yorulur.

Kahve falında sofrayı devirmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine işaret eder.

Kahve falında araba devirmek önemli kişi haline geleceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kamyonu devirmek güzel evlatlar yetiştireceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğa devirmek yüzünün hep güleceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında yemek devirmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, kötü olayların meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında çaydanlık devirmek hastalıklarının düzeleceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sofra devirmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, hem de çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir