AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğa devirmek

Kahve falında boğa devirmek

Kahve falında boğa devirmek üzüntülerinden kurtulacağına, önündeki engelleri aşamayacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında boğa devirmek gördüyseniz:

  • Zaman zaman aşırı enerjik, zaman zaman da beklenmedik derecede bitkin olabilirsiniz.

Kahve falında boğa devirmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında çaydanlık devirmek ümitsizliğe, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına delalettir.

Kahve falında sofra devirmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaç devirmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına işarettir.

Kahve falında arabayı devirmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tır devirmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza işaret eder.

Kahve falında çam ağacı devirmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalettir.

Kahve falında kamyonu devirmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir