AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba devirmek

Kahve falında araba devirmek

Kahve falında araba devirmek yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, rahat yüzü göreceğine, adının ülke dışında yayılacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında araba devirmek gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak veya gereksiz konuşmaları dinlemek yerine uygulayıcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında arabayı devirmek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına işarettir.

Kahve falında araba devirmek kazancının günden güne arttıracağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemek devirmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına inanılır.

Kahve falında tır devirmek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su devirmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında kamyonu devirmek çok yıpranacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına delalettir.

Kahve falında boğa devirmek insanlar tarafından ayıplanacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında sofra devirmek tekin olmayan işlere girileceğine, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir