AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç harfli çarpması görmek

Kahve falında üç harfli çarpması görmek

Kahve falında üç harfli çarpması görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında üç harfli çarpması gördüyseniz:

  • Geri dönülmez yollara girebilirsiniz.

Kahve falında üç harfli çarpması görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında birine araba çarpması görmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına işarettir.

Kahve falında araba çarpmasından ölmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında araba çarpması ve ölmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şimşek çarpması görmek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında araba çarpması sonucu ölmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında tren çarpması görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında uçak çarpması görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir