AnaSayfa / Genel / Kahve falında tren çarpması görmek

Kahve falında tren çarpması görmek

Kahve falında tren çarpması görmek yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, malların artacağına yorulur.

Kahve falında tren çarpması gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız şüpheler yüzeye çıkabilir.

Kahve falında tren çarpmasından kurtulmak yeni bir hayat kuracağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tren çarpması görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elektrik çarpması görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, takdir toplayacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayın dünyaya çarpmasını görmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine araba çarpmasını görmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çarpma işlemi yapmak kurulu düzeninin sürüp gideceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalp çarpması görmek adından söz ettirecek adımlar atacağına, mallarının artacağına alamet eder.

Kahve falında araba çarpması sonucu ölmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir