AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobanda koşmak

Kahve falında otobanda koşmak

Kahve falında otobanda koşmak para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, hatalarından erken döneceğine delalet eder.

Kahve falında otobanda koşmak gördüyseniz:

  • Kendiniz gibi davranmanızda fayda var.

Kahve falında otobanda koşmak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında otobanda araba kullanmak saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında otoban yol görmek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, aksiliklerin aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında otobanda yolculuk etmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine tabir olunur.

Kahve falında otobandan karşıdan karşıya geçmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında öküz koşmak mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında arabaya koşmak dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine tabir olunur.

Kahve falında hastanede koşmak dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, iş hayatında rahat edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir