AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastanede koşmak

Kahve falında hastanede koşmak

Kahve falında hastanede koşmak uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında hastanede koşmak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyun.

Kahve falında hastane içinde koşmak aile hayatında sevinileceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında hastanede koşmak işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hastaneye koşmak ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında hastanede tedavi olduğunu görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz hastane görmek kötü günlerin biteceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında hastaneye hasta ziyaretine gitmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, işlerini tek başına yöneteceğine işarettir.

Kahve falında hastanede tuvalete gitmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında hastanede hasta yattığını görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir