AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük otobuse binmek

Kahve falında büyük otobuse binmek

Kahve falında büyük otobuse binmek şükrederek yaşayacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, üzüntü duyacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında büyük otobuse binmek gördüyseniz:

  • Mükemmellik potansiyeli taşıyan konular kendini gösterebilir.

Kahve falında büyük otobuse binmek hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında otobus binmek darlanacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine inanılır.

Kahve falında oto görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında polis otosu görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında oto lastik görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, kötü günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oto yıkama görmek zor zamanların çok eskide kalacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında oto anahtarı görmek zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında oto tamircisi görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir