AnaSayfa / Genel / Kahve falında ot yandığını görmek

Kahve falında ot yandığını görmek

Kahve falında ot yandığını görmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında ot yandığını gördüyseniz:

  • Kolayca başa çıkmanız mümkün olan konular size yapılması imkansız ya da çok zor işler olarak görünebilirler.

Kahve falında ot yandığını görmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında otun yandığını görmek çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında otların yandığını görmek uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, iş için gurbete gidileceğine inanılır.

Kahve falında mezar üstünde ot görmek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında kuru yeşil ot görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan ot çıkarmak bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşına oturmaya gitmek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya inanılır.

Kahve falında otlayan koyun görmek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir