Kahve falında kantaron otu görmek

Kahve falında kantaron otu görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kantaron otu gördüyseniz:

  • Zamanı doğru kullanamamak sorun yaratabilir.

Kahve falında kantaron otu görmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa alamet eder.

Kahve falında kantaron görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı kantaron görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, işlerin çok büyümeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ökse otu görmek huzursuz olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağzında ot görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıktaki otları temizlemek iyi hissedeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında otlanan inek görmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında mezardan ot yolmak istediği herşeye ulaşabileceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top