Kahve falında osuruk atmak

Kahve falında osuruk atmak girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, iyi geçiminin de bozulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında osuruk atmak gördüyseniz:

  • Randevularınıza daha sadık olmanız gerekiyor.

Kahve falında osuruk atmak elindekini de bitireceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine delalettir.

Kahve falında osuruk yapmak sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına inanılır.

Kahve falında osuruk sesi duymak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, başarılı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında osuruk kokusu almak büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında osuruk duymak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine işarettir.

Kahve falında osuruklu böcek görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına işaret eder.

Kahve falında çöpe atmak icat yapacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemeğe çok tuz atmak tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir