AnaSayfa / Genel / Kahve falında osuruk yapmak

Kahve falında osuruk yapmak

Kahve falında osuruk yapmak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, zenginleşeceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında osuruk yapmak gördüyseniz:

  • Sonra bazı durumlarda aşırı karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz, oysa bazı şeyler tatmin edici boyutlara ulaşacak.

Kahve falında osuruk yapmak elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında osuruk sesi duymak ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında osuruk kokusu almak iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, güveninin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında osuruklu böcek görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında osuruk atmak dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında osuruk duymak kendi çok iyi hissedeceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında fırında yemek yapmak kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında sürekli temizlik yapmak huzursuzluk yaşanacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir