AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümcek ağını bozmak

Kahve falında örümcek ağını bozmak

Kahve falında örümcek ağını bozmak kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, büyük emekler vereceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında örümcek ağını bozmak gördüyseniz:

  • Yetersiz veya gereksiz plan, düşünce, model ya da işleri bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında örümcek ağını bozduğunu görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında örümcek ağı bozmak maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, hayatının yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında örümcek ağını bozmak sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına delalet eder.

Kahve falında evinde örümcek ağı görmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük örümcek ağı görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında örümcek ağı görmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine işarettir.

Kahve falında örümcek ağı süpürmek hile ile mal elde etmeye, başına uğursuzluklar geleceğine işarettir.

Kahve falında evde örümcek ağı temizlemek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir