AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümceğin üzerinde dolaştığını görmek

Kahve falında örümceğin üzerinde dolaştığını görmek

Kahve falında örümceğin üzerinde dolaştığını görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, muradına ereceğine, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında örümceğin üzerinde dolaştığını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan haberler, olaylar veya durumlar hızlı hareket etmeyi gerektirebilir.

Kahve falında örümceğin vücudunda dolaştığını görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, yeni bir eve taşınılacağına yorulur.

Kahve falında örümceğin üzerinde dolaştığını görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına delalettir.

Kahve falında domatez biber görmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, malında zulüm meydana gelmesine işarettir.

Kahve falında baskasini hamile ve dogum görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına inanılır.

Kahve falında aç bebek doyurmak iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, eski enerjisini bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karnını doyurmak elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına yorulur.

Kahve falında saçların dolaştığını görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında suya doyamamak işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir