AnaSayfa / Genel / Kahve falında örümceğe dönüşmek

Kahve falında örümceğe dönüşmek

Kahve falında örümceğe dönüşmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, kötü sözler duyacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, kazancın gittikçe artacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında örümceğe dönüşmek gördüyseniz:

  • Biraz dinlenin en iyisi kısa kır gezileri olabilir.

Kahve falında örümceğe dönüşmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında fareye dönüşmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurda dönüşmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına alamet eder.

Kahve falında canavara dönüşmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına inanılır.

Kahve falında kediye dönüşmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında balığa dönüşmek Allah’ın sevgisini kazanacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işaret eder.

Kahve falında güvercine dönüşmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine yorulur.

Kahve falında böceğe dönüşmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir