AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığa dönüşmek

Kahve falında balığa dönüşmek

Kahve falında balığa dönüşmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, para ve zaman ayıracağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, beklenilen takdiri alacağına inanılır.

Kahve falında balığa dönüşmek gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı hiç kimseyle paylaşmamanız gerekiyor.

Kahve falında yunus balığına dönüşmek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında balığa dönüşmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında köpeğe dönüşmek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurta dönüşmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, karanlığın biteceğine delalettir.

Kahve falında hayvana dönüşmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aslana dönüşmek yeni hobiler edinileceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında canavara dönüşmek sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvandan insana dönüşmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir