AnaSayfa / Genel / Kahve falında canavara dönüşmek

Kahve falında canavara dönüşmek

Kahve falında canavara dönüşmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalettir.

Kahve falında canavara dönüşmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sosyal ilişkileriniz iş yaşamınız ya da özel hayatınız açısından çeşitli faydalar oluşturabilir.

Kahve falında canavara dönüşmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kediye dönüşmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında kurda dönüşmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, acı veren durumların vuku bulacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğa dönüşmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bebeğe dönüşmek rahatsızlık duyulacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kurta dönüşmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında domuza dönüşmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine delalettir.

Kahve falında kurt adama dönüşmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir