AnaSayfa / Genel / Kahve falında orucu açamamak

Kahve falında orucu açamamak

Kahve falında orucu açamamak gelirinin çoğalacağına, güvensizlik duymaya, işlerin düze çıkarılacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında orucu açamamak gördüyseniz:

  • Ya da olayları farklı açılardan ele alırsanız, huzur verici olacağını göreceksiniz.

Kahve falında oruç açtığını görmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında orucu açamamak üzüntülerin mutluluğa döneceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine delalettir.

Kahve falında aç oruç tutmak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, önemli kişi haline geleceğine inanılır.

Kahve falında hamur açanı görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ayva ağacının çiçek açtığını görmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, üstünlük elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında aç görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında aç köpek doğurmak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, canının kıymetini bileceğine delalettir.

Kahve falında açmış pembe gül görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, aile hayatında sevinileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir