AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken yemek

Kahve falında oruçlu iken yemek

Kahve falında oruçlu iken yemek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında oruçlu iken yemek gördüyseniz:

  • Belli konularda ardınıza bakmadan ilerlemek, belli adımlar atmak ya da girişimlerde bulunmak konusunda çekinceleriniz olabilir.

Kahve falında oruçlu iken yemek yemek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, ana baba duası alınacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında oruçlu iken bal yemek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında oruçlu iken kiraz yemek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine delalet eder.

Kahve falında oruçlu iken meyve yemek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken dondurma yemek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında oruçlu iken yemek yediğini görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, namaz kılacağına delalettir.

Kahve falında oruçlu iken çekirdek yemek yaşanan sorunların sona ereceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir