AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruçlu iken adet olmak

Kahve falında oruçlu iken adet olmak

Kahve falında oruçlu iken adet olmak onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, yeni bir eve taşınılacağına, hayırlı bir karar verileceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, istediği herşeye sahip olacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında oruçlu iken adet olmak gördüyseniz:

  • Herşeyi abartılı olarak ele alabilirsiniz.

Kahve falında oruçlu iken adet olmak haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adet iken namaz kılmak düşmanlarla beraber oturmaya, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile iken adet görmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile iken adet olduğunu görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına işarettir.

Kahve falında oruçlu iken kahve içmek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine işarettir.

Kahve falında oruçlu iken bir şey yediğini görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında oruçlu iken şeftali yemek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken hurma yemek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir