AnaSayfa / Genel / Kahve falında adet iken namaz kılmak

Kahve falında adet iken namaz kılmak

Kahve falında adet iken namaz kılmak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında adet iken namaz kılmak gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden fazlası için söz vermemelisiniz.

Kahve falında adet iken namaz kılmak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine yorulur.

Kahve falında hayızlı iken namaz kılmak çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında regl iken namaz kılmak sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına delalettir.

Kahve falında hasta iken namaz kılmak ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cünüp iken namaz kılmak kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında hamile iken adet olduğunu görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken adet olmak çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile iken adet görmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir