AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruç bozulduğunu görmek

Kahve falında oruç bozulduğunu görmek

Kahve falında oruç bozulduğunu görmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, kendisini korumaya alacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oruç bozulduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda da önemli bir hareketlilik gözleniyor.

Kahve falında oruç bozulduğunu görmek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında orucun bozulduğunu görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında cep telefonu bozulmak hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işinin bozulduğunu görmek sorunların ve dertlerin biteceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamaşır makinesi bozulduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, günbegün kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında düğününün bozulduğunu görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozulduğunu görmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında araba bozulduğunu görmek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir