AnaSayfa / Genel / Kahve falında işinin bozulduğunu görmek

Kahve falında işinin bozulduğunu görmek

Kahve falında işinin bozulduğunu görmek adını işiyle duyuracağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, kazancının azalacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında işinin bozulduğunu gördüyseniz:

  • Ev, aile veya gayrimenkulle ilgili konularda atacağınız adımların olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında işlerin bozulduğunu görmek her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işinin bozulduğunu görmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, variyetinin her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kızlığının bozulduğunu görmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyü bozulduğunu görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, manevi olarak hasar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğününün bozulduğunu görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bakireliğin bozulduğunu görmek onların bir adım önüne geçeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına delalettir.

Kahve falında kızlık bozulduğunu görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında kızlık zarı bozulduğunu görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir