AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini ormanda görmek

Kahve falında kendini ormanda görmek

Kahve falında kendini ormanda görmek hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini ormanda gördüyseniz:

  • Maddi konularda biraz daha akılcı davranmak zorundasınız.

Kahve falında ormanda tilki görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında karanlıkta ormanda yürümek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında ormanda olmak hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına inanılır.

Kahve falında ormandan odun kesmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ormanda sevgiliyle yürümek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında güzel orman görmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında ormanda asker görmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında ormanda ağaç kesmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir