AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanda su görmek

Kahve falında ormanda su görmek

Kahve falında ormanda su görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ormanda su gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun ya da hangi sonuca ulaşırsanız ulaşın sakin kalmalısınız.

Kahve falında orman içinde su görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında orman ve su görmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ormanda su görmek sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil orman ve su görmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında ormanda gezmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında ormanda yağmur yağdığını görmek evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine yorulur.

Kahve falında ormanın yandığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında ormanda bulunmak sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir