AnaSayfa / Genel / Kahve falında orman ve su görmek

Kahve falında orman ve su görmek

Kahve falında orman ve su görmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında orman ve su gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime odaklanmalısınız.

Kahve falında yeşil orman ve su görmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine delalet eder.

Kahve falında orman içinde su görmek işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine inanılır.

Kahve falında orman ve su görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ormanda su görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına tabir olunur.

Kahve falında orman yakmak işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ormanda beyaz tavşan görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına inanılır.

Kahve falında orman evi görmek harcama gücünün artacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ormanda top oynamak haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir