AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanda göl görmek

Kahve falında ormanda göl görmek

Kahve falında ormanda göl görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, herkesin önünde olacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına inanılır.

Kahve falında ormanda göl gördüyseniz:

  • Keyifsiz konulardan bahsetme eğiliminde olursanız, karşı tarafın isteksizliğini ya da kayıtsızlığını kişisel algılamamanızda fayda var.

Kahve falında ormanda göl görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına işaret eder.

Kahve falında orman ve göl görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine işarettir.

Kahve falında orman içinde göl görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine delalettir.

Kahve falında ormanda hayvanlar görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına işarettir.

Kahve falında ormandan geçmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında ormanda ateş yakmak sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına delalettir.

Kahve falında ormanda kalmak zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ormanda çiçek toplamak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir