AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormana girmek

Kahve falında ormana girmek

Kahve falında ormana girmek hasta ve zor geçireceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, alın terinin karşılığını alacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ormana girmek gördüyseniz:

  • Yapılacak konuşmalar çözüm üretilmesinde faydalı olabilir.

Kahve falında ormana girmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına inanılır.

Kahve falında arabayla ormana girmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında orman dağ görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, aile saadetinin de artacağına işaret eder.

Kahve falında gece ormanda koşmak düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, ruhen güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında ormanda sevgiliyle yürümek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ormana gittiğini görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına yorulur.

Kahve falında ormanda tilki görmek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına yorulur.

Kahve falında çok güzel orman görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, onun istediği yoldan gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir