AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanda çalışmak

Kahve falında ormanda çalışmak

Kahve falında ormanda çalışmak istenmeyen olayların yaşanacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, zengin olunacağına, atılan adımların zarar getireceğine, sonunda mutlu olacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ormanda çalışmak gördüyseniz:

  • Para konusunda anlamsız yere para harcıyorsunuz.

Kahve falında ormanda çalışmak insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına işarettir.

Kahve falında ormanlık yer görmek kazancın yetmez olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine inanılır.

Kahve falında ormanda koşmak rahat nefes almaya başlayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ormandan ağaç kesmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında ormanda saklanmak maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında ormanda ev görmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında orman manzaralı ev görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine delalet eder.

Kahve falında ormanın üstünde uçmak kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir