AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanlık yer görmek

Kahve falında ormanlık yer görmek

Kahve falında ormanlık yer görmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ormanlık yer gördüyseniz:

  • Olaylar yatıştıktan sonra, ne yönlü bir tavır alacağınızı belirleyebilirsiniz.

Kahve falında ormanlık yer görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ormanda fare görmek psikolojik olarak düzeleceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına tabir olunur.

Kahve falında ormanda yağmur yağdığını görmek makamının ve itibarının yükseleceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında orman ağaçlar görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ormanın içinde görmek dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karlı orman görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına tabir olunur.

Kahve falında orman içinde kaybolmak yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, idealist davranacağına alamet eder.

Kahve falında ormanda namaz kılmak geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir