AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir toplulukta bulunmak

Kahve falında bir toplulukta bulunmak

Kahve falında bir toplulukta bulunmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, aile saadetinin de artacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, kötü günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir toplulukta bulunmak gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızın maddi anlamda olumlu geri dönüşleri söz konusu olabilir.

Kahve falında toplulukta bulunmak ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topluluk içinde bulunmak işlerinin günden güne açılacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında bir toplulukta bulunmak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında akraba topluluğu görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında topluluk önünde yürümek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında topluluğa şarkı söylemek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında ayakkabı topluluğu görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında topluluğa hitap etmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir